topbar

Rivitaloyhtiö Sudenmarja 6

Hiltulanlahteen valmistunut kuuden huoneiston rivitaloyhtiö, as Oy Kuopion Sudenmarja 6, on valmistunut ja myyty. 

Yhtiöön valmistui 6  yksitasoista huoneistoa, kolmioita ja neliöitä. Huoneiston hintaan sisältyi autokatospaikka, joka on aivan huoneiston edessä.

Sudenmarja 6
Sudenmarja 6
Sudenmarja 6

Rakennusmateriaali on ympäristöystävällinen ja ekologinen hirsi. Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Huoneistojen varustelutaso on laadukas, mm. seinä-wc, sadesuihku ja lasiseinä saunan ja kylpyhuoneen välillä. Pintamateriaalit, kuten lattiat ja laatat voit valita laajasta valikoimasta. Keittiön suunnittelussa sinua auttaa ammattitaitoinen Topi-keittiömyyjä.

Hiltulanlahti on näppärän bussimatkan päässä keskustasta ja myös omalla autolla tai pyöräillen liikkumismahdollisuudet ovat hyvät. Matkuksen ostoskeskus kivenheiton päässä palvelee laajalla valikoimallaan. Hiltulanlahden uusi koulu ihan vieressä eikä sinne mennessä ole kadun ylityksiä.

Rakentaja on laadustaan tunnettu Rakennustyöt K. Rönkkö Oy. 

Sudenmarja 6
Sudenmarja 6
Sudenmarja 6

 

Pohjapiirrokset ja julkisivukuvat »


RAKENNUSTAPASELOSTE 30.3.2021

Asunto Oy Kuopion Sudenmarja 6

YLEISTÄ

Asunto Oy Kuopion Sudenmarja 6 on vuokratontille rakennettava hirsirakenteinen kahden erillisen talon yhtiö, johon tulee yhteensä kuusi asuntoa. Jokaiselle huoneistolle on oma autokatos huoneiston yhteydessä sekä lämmin varasto. Hirsi rakennusmateriaalina on kaunis ja ekologinen ja se takaa laadukkaan sisäilman.

PINTAMATERIAALIT ASUNNOISSA

Seinäpinnat

Lattiapäällysteet

Kattopinnat

Ikkunat

Ovet

KALUSTEET, LAITTEET JA VARUSTEET

Keittiö

Asuinhuoneet

Kodinhoitohuone, pesuhuone ja wc

ILMANVAIHTO, LÄMMITYS JA VESI

Ilmanvaihto

Lämmitys

Vesi

MUUT JÄRJESTELMÄT

TV-järjestelmä

Yleiskaapelointiverkko

Sähkö

RUNKO JA RAKENTEET

Perustukset ja alapohja

Ulkoseinät ja huoneistojen väliset seinät

Yläpohja ja vesikate

Kevyet väliseinät

Terassit

PIHA-ALUE

HUOMAUTUS

Rakentaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja. Lisäksi rakentaja pidättää itsellään oikeuden tehdä LVI- ja sähköteknisiin töihin liittyviä kotelointeja ja kattojen vähäisiä alaslaskuja kohteen esitteissä ja pääpiirustuksissa esitetystä poikkeavalla tavalla. Kohde rakennetaan rakennuslupaa haettaessa voimassa olevien rakentamismääräysten mukaisesti.

ASUKASMUUTOKSET

Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa käytettäviin pintamateriaaleihin, kaluste- ja varustemalleihin sekä tilaratkaisuihin oman asuntonsa osalta erillisien neuvottelujen kautta.